Întâlnire de suflet cu scriitori basarabeni

În data de 26 aprilie 2018, am avut deosebita plăcere să întâlnim la Viena o delegație de scriitori basarabeni deosebiți prin activitatea lor literară dar mai ales prin  bogata experiență culturală, cu educație, valori morale şi spirituale de la care avem multe de învățat.

Întâlnirea a fost posibilă datorită amabilității domnului Ambasador al Republicii Moldova din Viena, domnul Victor Osipov care ne-a facilitat și organizat această întâlnire deosebită într-un cadru maiestuos și cu valoare istorică. Cu această ocazie, doresc să-i mulțumesc în mod deosebit domnului ambasador pentru amabilitatea și ușurința cu care a răspuns și colaborat pentru ca această întâlnire cu oameni deosebiți să aibă loc.

Am avut discuții de cunoaștere, de prezentare în linii mari a activităților noastre literare, profesionale și sociale. Scopul principal al întâlnirii a fost să prezentăm Asociația Scriitorilor Români din Austria – ASRA, proaspăt înființată și eventual să putem colabora și lansa proiecte comune. În încheiere am invitat călduros minunații scriitori să ne viziteze la Salzburg.