Luminează lumea, dăruind o carte!

La Biblioteca Asociației Scriitorilor Români din Austria, s-a dat startul campaniei de colectare și donare de cărți – „ Luminează lumea, dăruind o carte!”

În contextul actual educațional, populația României se confruntă cu un dezinteres în creștere alarmantă față de lectură, invazia tehnologiei și a internetului fiind principalele cauze pe de o parte, iar pe de altă parte, lipsa unor baze educaționale opționale de tip BIBLIOTECĂ. 

Asociația Scriitorilor Români din Austria primește de la donatori, persoane fizice sau juridice, donații de publicații românești şi străine, în funcție de valoarea informațională și de patrimoniu a acestora.


Potențialii donatori trebuie să trimită o scrisoare de donație cărți  cuprinzând lucrările pe care intenționează să le doneze, în vederea realizării selecției titlurilor de interes pentru colecțiile bibliotecii.
Persoanele interesate care doresc să facă donații bibliotecii ASRA, sunt rugate să ne contacteze :

contact.asra2018@gmail.com

tel.: +4369910895388

Asociația Scriitorilor Români din Austria are un impresionant fond de carte, aproximativ 1.500 cărți în biblioteca ASRA, adunate de-a lungul timpului, prin achiziție personală, participări la evenimente culturale și prin donații direct de la autori.

Asociația Scriitorilor Români din Austria mulțumește anticipat tuturor donatorilor, care vor da curs campaniei lansate, având o importanță deosebită pentru identitatea noastră culturală și națională.

Cu prețuire,

Daniela Gumann – președinte fondator al Asociației Scriitorilor Români din Austria.