La sediul UZPR, pe urmele Antologiei Certitudinea

Cu mare bucurie ne îndreptăm pașii către sediul UZPR, ori de câte ori ne aflăm la București. Tot așa s-a întâmplat și de această dată când, mânați de nerăbdarea de a achiziționa prestigioasa antologie Certitudinea, am vizitat prețioșii jurnaliști aflați mereu la post în plină activitate, indiferent de vremurile ce se vor a fi înspăimântătoare. Jurnalistul a fost mereu activ și prezent acolo unde „terenul este mai fierbinte”.

 Antologia Certitudinea este o apariție editorială remarcabilă, apărută în format A3 și cuprinde, integral, primele 34 de numere ale curajoasei publicații săptămânale Certitudinea, locul unde găsim adevărul necenzurat despre România.

Coordonatorul acestui volum impresionant de articole de colecție cu peste 400 de pagini, este  jurnalistul și scriitorul Miron Manega, director editorial al ziarului Certitudinea și purtător de cuvânt al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România.

Ne-am dus cu gândul de a nu zăbovi mult, nu pentru că nu ne-ar fi plăcut, ci pentru a nu deranja, însă în biroul domnului președinte Doru Dinu Glăvan, se pare că vin jurnaliștii cu plăcere și astfel ne-am bucurat să ne revedem cu minunați membri UZPR, să cunoaștem personalități deosebite din rândul jurnaliștilor  prestigioși prin atitudine și implicare.

Cu această ocazie am oferit domnului președinte al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România – Doru Dinu Glăvan, medalia ȘOIMUL CRUCIADEI LIBERTĂȚII  însoțită de volumul cu același nume, în memoria omagierea eroilor și a victimelor comunismului.

A fost o întâlnire caldă, plină de bucurie, cu atât mai mult cu cât nu a fost premeditată, în care am povestit despre vremurile pandemice văzute și trăite de noi, despre apariții editoriale, despre știri și informații.