Antologia revistei Condeierul diasporei

Revista Condeierul diasporei – cu identitate proprie și public semnificativ, va apare în format tipărit cuprinzând primele 10 numere publicate sub egida Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România!

Ca orice autor, îmi place să adun revistele sau ziarele în care apar articolele mele și spun din proprie experiență că atât ziarul cât și revista se simt mereu incomod într-o bibliotecă. Acesta a fost unul din motivele pentru care am ales ca revista Condeierul diasporei să apară trimestrial în format online. Astfel, poate lesne străbate peste mări și țări și în capătul celălalt al globului, pentru că avem cititori și din Australia și din America, însă a venit vremea când revista Condeierul diasporei poate ocupa un loc de cinste într-un raft de bibliotecă.

Vă anunțăm cu bucurie că în perioada următoare va fi disponibilă spre achiziționare prima antologie a revistei Condeierul diasporei ce va cuprinde primele 10 numere de la apariție și va însuma 420 de pagini în format A4.

Este cunoscut faptul că Asociația Scriitorilor Români din Austria și implicit Revista Condeierul diasporei NU percepe taxe şi NU condiționează cumpărarea antologiei. Noi ne ocupăm de CULTURĂ, nu de strângere de fonduri.

Antologia revistei Condeierul diasporei se va distribui la bibliotecile judeţene, municipale, orășenești, comunale şi la unele centre culturale din ţară şi străinătate. Cei care doresc să achiziționeze un exemplar sau mai multe din acest prim volum în care sunt publicați, pot trimite comenzi la adresa de email contact.asra2018@gmail.com  unde veți primi și detalii despre costurile aferente.

Cu drag,

Daniela Gumann

Sinteza acronimului DRAGDăruire, Respect, Apreciere și Gând bun